Fabriano Elle Erre - цветен картон, 100х70, 220 грама

Fabriano Elle Erre - цветен картон, 100х70, 220 грама

Fabriano Elle Erre цветен картон 220г. с размери 100/70 см. Плътен и с лека текстура, той е подходящ за рисуване с всякакви графични материали, пастели, тушове, акварел и темпера. Разнообразната гама от ярки и пастелни цветове може да бъде използвана и за различни декорации.


Fabriano Elle Erre цветният картон с размери 100х70 сантиметра и грамаж 220 грама е идеален избор за различни творчески проекти и изработка на декорации.


Този картон е изключително качествен и предлага широка гама от наситени и ярки цветове, които ще придадат живост и изразност на вашите идеи. Независимо дали създавате картички, албуми, колажи, декоративни елементи или други проекти, този цветен картон ще ви предостави стабилна и висококачествена основа.


Fabriano Elle Erre е изработен от 100% рециклирана целулоза, което го прави екологично осъзнат избор. Картонът е добре структуриран и устойчив на износване, като предлага стабилност и здравина при работа с него.


С грамажа си от 220 грама, този картон е достатъчно дебел, за да поддържа своята форма и да бъде удобен за манипулация. В същото време, той е достатъчно гъвкав, за да бъде изрязван, сгъван и оформян по вашите желания.


Добавете Fabriano Elle Erre цветният картон към вашата колекция от хартии и се насладете на безкрайни възможности за творчество. Той ще ви помогне да вдъхнете живот и цветност във всяко произведение на изкуството ви.

  • Прегледано: 10263
  • Модел: SKU 5373
  • Наличност: В наличност
  • 2.40лв.

Опции

Етикети: картон, elle erre, цветен

Универсални четки със мек, гъвкъв, синтетичен косъм.Дървена зелена неонова дръжка.Идеални за рисуван..
2.55лв.

Рисуването с туш съществува от много време - първите рисунки с туш са направени в Китай преди около ..
2.50лв.

Цветният картон Favini Prisma с дебелина 220 грама и размери 50х70 сантиметра е отличен избор за раз..
1.20лв.

Хлебната гума се използва при работа с мек графит, въглен и пастели, както за изтриване, така и за и..
1.30лв.

Традиционната мека гума със слонче е емблематична за компанията "Кохинор". С високо качество е и с у..
0.20лв.