Marabu маркер Porcelain 1-2 mm

Marabu маркер Porcelain 1-2 mm

Маркери за порцелан на водна основа. Невероятни цветове с гланцов завършек. Идеални за рисуване и писане върху порцелан, стъкло, светлоглазирана керамика.

Как се прави:

Изключително важно за трайноста на декорациите е старателно почистената основа. Избраните от вас съдове не трябва да имат прах и мазни петна. Почистете ги с препарат за миене и обилно изплакнете с топла вода (не използвайте вече измити в миялна машина съдове, тъй като агресивните прочистващи препарати вредят на доброто прилепване на боята). 

За да подготвите маркера за декориране, трябва да го заредите. Притиснете 2-3 пъти към върха, за да го оцветите с боята. За оптимални резултати винаги преди да започнете да декорирате, разклащайте маркерите няколко пъти, за да смесите добре пигментите на боята. Така цветът ще има равномерен тон. Оставете нарисуваните мотиви да изсъхнат за 4 часа. За по-голяма устойчивост при измиване в съдомиялна машина (до 50°С) е необходима фиксация във фурна. След като рисунките са вече изсъхнали поставете в студена фурна и загрейте до 160°С. Печете за 30 минути след достигане на нужните градуси. Изключете фурната и оставете декорираните съдове вътре докато изстине при отворена врата.

  • Прегледано: 2912
  • Модел: 88230419990...
  • Наличност: В наличност
  • 7.99лв.

Опции

Етикети: marabu, маркер, порцелан

Универсален релефен контур на водна основа, подходящ за работа върху стъкло и порцелан. Устойчи..
9.99лв.

Акрилната боя декорлак е с плътен и наситен тон. Подходяща е за всякакви повърхности - стъкло, порце..
4.80лв.

Краен лак на терпентинова основа, подходящ за всеки материал, темпера, акрил, маслена боя и всички б..
14.99лв.

Дръжка - къса, син металик, многослоен лак, ферула - безшевна, медна, златиста..
2.60лв.

Боя за порцелан на водна основа, без мирис с висока светлоустойчивост. Рисувайте върху порцелан вече..
4.49лв.