Marabu Metallic Liner 25 ml - Контур с металиков ефект

Marabu Metallic Liner 25 ml - Контур с металиков ефект

Контур на водна основа с металиков ефект за детска градина, училище, хоби и свободното време. Удобен за използване, тъй като се рисува директно от тубичката. Идеален за почти всички повърхности - хартия, дърво, метал, стъкло, кожа, пластмаса, текстил (устойчив на пране на 40°С след фиксиране) и други.

Инструкции за работа:

Убедете се, че повърхността е суха и чиста. Времето за съхнене е около 6 часа, в зависимост от количеството нанесена боя. За текстил (памук и тъкани с не повече от 20% синтетика) леко притиснете връхчето и стиснете тубичката. Фиксирайте с ютия без пара в продължение на 3 мин за всеки 30 кв. см. Може да се фиксира и в предварително загрята на 150°С фурна в продължение на 8 мин. Първо проверете дали повърхността е устойчива на топлина. След това е устойчив на пране до 40°С. Перете и гладете отвътре навън.


Marabu Metallic Liner 25 ml е перфектният избор за създаване на бляскави и искрящи детайли върху вашите проекти. Този металик лайнер е обогатен с висококачествени металик пигменти, които придават на вашите творби ефектен и луксозен вид.


С помощта на Marabu Metallic Liner можете да създадете фини линии, контури или писма с бляскави и интензивни цветове. Неговата висококачествена формула осигурява гладко и плавно писане, като същевременно се грижи за дълготрайни резултати.


Този лайнер е идеален за използване върху различни повърхности като хартия, картон, текстил, стъкло и други. Със своята издръжливост и устойчивост на светлина, Marabu Metallic Liner осигурява продължително сияние и цветова яркост на вашите проекти.


Добавете Marabu Metallic Liner 25 ml към вашата колекция от художествени материали и се насладете на многообразие от металик ефекти във вашите проекти. Независимо дали създавате графични дизайни, картички, декорации или други творчески проекти, този лайнер ще добави блясък и персоналност към вашите идеи.


Опитайте Marabu Metallic Liner 25 ml и дайте на вашите проекти бляскаво излъчване и индивидуалност.

  • Прегледано: 3762
  • Модел: 88070249994...
  • Наличност: В наличност
  • 5.99лв.

Опции

Етикети: marabu, контур, металик, боя