Пирин чанта художник 103*71*5 cm

Пирин чанта художник 103*71*5 cm

Изключително леки и много удобни за съхранение и пренасянe на картони, хартии, рисунки, скици и др. Изработени от водоустойчив материал (полипропиленово велпапе).


Пирин чантата за художници с размери 103x71x5 сантиметра е идеалното решение за съхранение и пренасяне на вашите картони, хартии, рисунки, скици и други художествени материали. Тя е изключително лека и удобна, което я прави практичен аксесоар за професионални и хоби художници.

Изработена от водоустойчив материал - полипропиленово велпапе, тази чанта осигурява защита на вашите материали от влага и външни влияния. Тя е устойчива и държи материалите сигурно на място, предпазвайки ги от нежелани наклони или сгъвания.

Тази чанта е идеална за пътувания, работа на открито или просто за съхранение във вашия ателие. С нейната помощ можете да имате всички необходими материали на едно място и да ги носите със себе си удобно и сигурно.


Добавете Пирин чантата художник към вашите художествени инструменти и материали и се насладете на организираното съхранение и лесното пренасяне на вашите творчески проекти.


  • Прегледано: 7031
  • Модел: 20020037
  • Наличност: Изчерпан
  • 29.20лв.

Етикети: чанта, художник

Универсално, прозрачно лепило подходящо за дърво, пластмаса, метал, стъкло, порцелан, керамика..
5.90лв.

Албум за снимки включващ: две твърди корици от шперплат,24 листа картон, две метални халки и връзка ..
12.45лв.

Изключително леки и много удобни за съхранение и пренасянe на картони, хартии, рисунки, скици и др. ..
17.50лв.