Молив Графитен Faber-Castell 9000

Молив Графитен Faber-Castell 9000
Класически чернографитен молив, най-доброто в производството на моливи за рисуване, скициране, техническа работа, архитектурни планове и чертане. Моливът CASTELL 9000 може спокойно да бъде наречен "моливът на моливите", изхождайки от дългата му история и широкото му приложение. CASTELL 9000 е символ на качество и традиция. Създадени за всяка повърхност, облечени в кедров корпус, устойчиви, нечупливи и лесни за подостряне графити от 6H - 2B: с диаметър 2.0 mm и от 3B - 8B: с диаметър 2.8 mm.

Моливът Графитен Faber-Castell 9000 е изключително качествен инструмент за чертане, скициране и писане. Изработен от висококачествена графитна глина, този молив предлага отлична плътност на цвета и гладко писане.

Моливът Графитен Faber-Castell 9000 е наличен в различни твърдости, което позволява на художниците и писателите да изберат подходящият молив за своите нужди. По-меките твърдости са идеални за скициране и сенчене, докато по-твърдите твърдости са подходящи за подробни детайли и технически чертежи.

Моливът Графитен Faber-Castell 9000 се отличава със своята издръжливост и устойчивост на накъсване. Той осигурява изключителна точност и контрол върху линията, като позволява на художниците да създават фини детайли и изразителни произведения.

С молива Графитен Faber-Castell 9000 можете да се насладите на комфортно и безпроблемно писане или чертане, като същевременно създавате произведения с високо качество и професионален вид. Този молив е незаменим инструмент за всеки художник, рисувач или писател.

  • Прегледано: 1736
  • Модел: 88300109991
  • Наличност: В наличност
  • 2.49лв.

Опции

Етикети: faber castell, комплект, монохромни

Сърцевината на молива е пресован въглен от върбови клонки. Предлага се в три варианта: светъл, меди..
3.50лв.

Висококачествена гума от синтетичен материал за чисто и меко изтриване без да остават следи...
1.99лв.

Хлебната гума се използва при работа с мек графит, въглен и пастели, както за изтриване, така и за и..
1.30лв.

- Съдържа 12 листчета шкурка за острене- Идеална за моливи, пастели, въглени..
3.90лв.

Скетчбуците на Talens Art Creation са здрави, твърдо подвързани скицници, идеални за рисуване, дневн..
13.00лв.