Кръгла Каширана с Платно Плоскост Rosa Studio 10 cm

Кръгла Каширана с Платно Плоскост Rosa Studio 10 cm

Кашираните плоскости на ROSA Studio са алтернативни повърхности за рисуване, които са изработени от ръчно грундирано чисто памучно платно, залепено върху фибро влакна.


Те имат свойствата на професионални платна на достъпни цени и са добра основа за студенти и начинаещи. Платнените панели ROSA Studio са много удобни за рисуване на открито благодарение на лекото си тегло и малък размер. Различните форми на панели като класически правоъгълни или овални и кръгли отварят нови възможности за тяхното приложение както в изобразителното изкуство, така и в декорацията. Преди грундирането върху платната се нанася траен и еластичен размер, за да се предотврати проникването на боята. След нанасяне на оразмеряването те се грундират с модерен акрилен грунд, който образува траен и еластичен бял филм, след като изсъхне.


Платформените панели ROSA Studio, грундирани с акрилен грунд, са идеални за маслени и акрилни бои, а също и за маслени пастели, благодарение на тяхната твърда основа и текстурирана повърхност. Чист памук екстра фино зърно (310 g / m²)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Прегледано: 9
  • Модел: GPA183D10
  • Наличност: В наличност
  • 0.75лв.