ARTIST CANVAS 50х70см - Грундирано платно на клинова подрамка

ARTIST CANVAS 50х70см - Грундирано платно на клинова подрамка

OLD MASTERS грундираните платна са перфектни за художници, които желаят качествени материали за своите творби. Изработени от висококачествен канавас с грамаж 380 г/кв.м, тези платна са грундирани с GESSO и подходящи за използване с маслени и акрилни бои.

OLD MASTERS грундираните платна са тройно грундирани, безкиселинни и имат средна фактура, което ги прави идеални за различни техники и стилове на рисуване.

Клиновите подрамки, изработени от сертифицирана специално изсушена дървесина, имат дебелина от 1,8 см и ширина от 3,8 см. Те са проектирани със заоблен повдигнат ръб от страната на платното, което осигурява перфектно опъване и намалява напрежението върху платното.

Всяко платно е индивидуално опаковано и съдържа 8 броя клинчета за допълнително опъване, което гарантира, че платното ще бъде поддържано в правилна форма и няма да деформира с времето.

OLD MASTERS грундираните платна представляват надежден избор за художници, които търсят качество, издръжливост и професионалност в своите творби.

  • Прегледано: 634
  • Модел: OM50x70
  • Наличност: Изчерпан
  • 18.70лв.
Акрилните бои на Rich се използват при декорaтивни и артистични хобита. Те са много издръжливи срещу..
3.00лв.

Акрилните бои „Маестро Пан „ са  произведени с 100 % чист пигмент и акрилна емулсия, без добавк..
3.90лв.

Много интересна серия от няколко цвята. Цветовете са ярки и имат специалната функция да светят в тъ..
8.90лв.

OLD MASTERS грундираните платна са перфектни за художници, които желаят качествени материали за свои..
10.90лв.