Темперни Бои Гваш в Бурканче : Rosa Studio : 24 цвята x 20 ml

Темперни Бои Гваш в Бурканче : Rosa Studio : 24 цвята x 20 ml

Комплектът от 24 цвята темперни бои едно от най-новите попълнения в Studio серията на украинския производител Rosa.

Палитрата от 24 цвята съдържа пълната палитра цветове от гамата, с изключение на металиците: титаниево бяло, лимонено жълто, светложълто, тъмножълто, оранжево, светлочервено, червено, тъмночервено, кармин, маджента, лила, виолет, жълто-зелено, светлозелено, тъмнозелено, сапгрюн, изумруденозелено, светлосиньо, синьо, ултрамарин, тъмносиньо, охра натурална, тъмнокафяво и черно.

Разнообразието от цветове е насочено към най-малките художници и тези, които стартират в живописта и все още не са натрупали опит в смесването на цветовете.

Гвашът на Rosa се отличава с добра концентрация на пигмент и свързватели на растителна основа. Оставя наситена следа след изсъхване, а кремообразната консистенция спомага за равномерното му разнасяне върху листа.

Температа е достатъчно плътна за покриването на предходни слоеве и нанасянето на корекции.

От друга страна, финият пигмент може да се разреди почти до състояние на акварел, което значително разширява възможностите му като изразно средство.

Боята изсъхва с матов завършек и остава светлоустойчива във времето.

Новият сет от 24 цвята включва и цвета маджента (или магента), с който лесно се постига още по-широка гама от нюанси.

Темперните бои Rosa Studio позволяват смесване за получаването на третични цветове, без опасност да се образува цвят “кал”. Комплектът се предлага е и в по-малък вариант от 12 цвята.

    • Прегледано: 619
    • Модел: 221549
    • Наличност: В наличност
    • 25.25лв.