Комплект с 3 Черни Тънкописеца Pigma Micron : Zentangle : 2 x 01 0.25 mm : 05 0.45 mm

Комплект с 3 Черни Тънкописеца Pigma Micron : Zentangle : 2 x 01 0.25 mm : 05 0.45 mm

Комплект с 3 черни тънкописеца за рисуване, писане и чертане, често наричани и еднократен рапидографи от серията на Сакура Пигма Микрон.

Произведени в Япония, тънкописците Pigma Micron се определят като най-надеждните тънкописци, предлагани в света днес.

Архивното мастило Pigma e перманентно след изсъхване, не се разтваря от вода и не избелява. То е бързосъхнещо, не се размазва, не образува "паяжина" и не прониква до гърба на листа, а връхчето е изключително издръжливо на натиск.

Комплектът съдържа тънкописци с диаметър на писеца: 2 броя 0.25 mm и един брой 0.5 mm.

 Методът Zentangle е лесен за научаване начин за създаване на красиви изображения от структурирани модели. Поради малкия си размер и простотата на компонентите, изкуството на Zentangle може да се създава почти навсякъде, самостоятелно или в групи, без специални способности или скъпо оборудване. Zentangle се харесва на хора от всички възрасти и умения и се използва в области, включително изкуства и занаяти, образование и корпоративни настройки за забавление, релаксация, артистично удовлетворение и повишено чувство за благополучие.

    Ако искате да изразите себе си, използвайте най-добрите налични инструменти. Пигма мастило, изобретено от Сакура през 1982 г., продължава да бъде най-надеждното постоянно мастило. Учените на Sakura са усъвършенствали мастилото с архивно качество, така че да тече добре, да изсъхва до неутрално pH, да е устойчиво на UV лъчи и химикали и водоустойчиво.
  • Прегледано: 560
  • Модел: Z03PGB
  • Наличност: В наличност
  • 12.20лв.