Sakura тънкописец Pigma Micron к-кт Zentangle 12бр

Sakura тънкописец Pigma Micron к-кт Zentangle 12бр

Zentangle е увлекателна техника за рисуване на красиви изображения чрез повтарящи се мотиви. Интуитивен и свободен израз с възможност за разнообразни, лесни за постигане форми.

Този комплект съдържа:

5 тънкописеца Pigma Micron в различен размер (високо качествено, водоустойчиво мастило)
5 Картончета за рисуване
Молив и хартиен тампон за добавяне на светлосенки

Методът Zentangle е лесен за научаване начин за създаване на красиви изображения от структурирани модели. Поради малкия си размер и простотата на компонентите, изкуството на Zentangle може да се създава почти навсякъде, самостоятелно или в групи, без специални способности или скъпо оборудване. Zentangle се харесва на хора от всички възрасти и умения и се използва в области, включително изкуства и занаяти, образование и корпоративни настройки за забавление, релаксация, артистично удовлетворение и повишено чувство за благополучие.

    Ако искате да изразите себе си, използвайте най-добрите налични инструменти. Пигма мастило, изобретено от Сакура през 1982 г., продължава да бъде най-надеждното постоянно мастило. Учените на Sakura са усъвършенствали мастилото с архивно качество, така че да тече добре, да изсъхва до неутрално pH, да е устойчиво на UV лъчи и химикали и водоустойчиво.

www.tvoreca.bg

  • Прегледано: 2346
  • Модел: Z12PTGB
  • Наличност: В наличност
  • 33.00лв.
Цветни моливи в шестоъгълна форма, 12 броя с дебелина на писеца 2,9mm.Създадени специално за ..
7.99лв.

• дизайнерски модел, специална разработка за американския пазар • тяло в цвета на мастило..
1.30лв.

Размери на кутията: 26.5*38*8 cm Тегло: 2 kg Максимална височина на платното до 56 см...
63.45лв.