Условия за ползване


1. Визия и съдържаниеtvoreca.com си запазва правото да променя дизайна на уеб сайта както и неговото съдържание по всяко време. Промените стават валидни в момента на тяхното изпълнение. Продуктите в нашият уеб сайт са представени в реалните им цветове. Вариация в цветовия изглед е възможна в следствие на използване на монитори с различни настройки.

 

2. Покупка - При извършена покупка от tvoreca.com се задължаваме да доставим продукта до вас според детайлите на поръчката. Извършената покупка ви задължава да заплатите крайната цена на поръчката при доставка с наложен платеж.

 

3. Поверителност на данните - Личните данни, които tvoreca.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. tvoreca.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

 

4. Поръчка - При финализиране на вашата поръчка, вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, имейл, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След като завършите поръчката ще получите и-мейл с детайлите на направената от вас поръчка. В случай на нужда, на посочения от вас телефон ще се свърже наш оператор за потвърждение и уточнение на детайлите. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от вашия профил.

 

5. Цена на поръчката - Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са крайни и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

 

6. Начини на плащане - Плащане при доставка (наложен платеж) - при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Използваме услугите на куриерска фирма Speedy и Econt.

 

7. Срокове и Доставка - Доставка за страната – от 1 до 3 работни дни след изпращане на поръчката.

 

8. Отказ от поръчка (рекламация) - Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на получаването ѝ като куриерът се поема от клиента. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.